Betaal mogelijkheden

Uw tickets en/of reizen naar de Formule 1 kunt u bij ons op verschillende manieren betalen. We geven u graag de ruimte om te betalen op een manier die u het beste uitkomt. Hieronder hebben wij de mogelijke betaalmethodes voor onze webshop op een rij gezet met daarbij een korte uitleg. Heeft u vragen over een bepaalde methode, of betaalt u liever op een manier die niet staat vermeld? Neem dan gerust contact met op.

Bij GP Reizen kun je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Dé snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland. Je betaalt vanuit de beveiligde omgeving van jouw eigen bank.

bancontact website

Bancontact
Belgische klanten van GP Reizen kunnen veilig en snel betalen via Bancontact vanuit hun eigen bank.

Creditcard betaling (op aanvraag)

U kunt bij GP Reizen ook met een creditcard betalen. Wij accepteren Visa, MasterCard en Maestro, de meest gangbare merken. Voor het betalen met uw credit card brengen wij kosten in rekening.

Maestro
GP Reizen accepteert betaling via de betaalkaarten van Maestro.

Visa
Bij GP Reizen kun je ook betalen met een creditcard. We accepteren creditcards van Visa. Creditcard gegevens worden niet opgeslagen en kunnen nooit worden ingezien door GP Reizen.

MasterCard
Bij GP Reizen kun je ook betalen met een creditcard. We accepteren creditcards van MasterCard. Creditcard gegevens worden niet opgeslagen en kunnen nooit worden ingezien door GP Reizen.

SEPA is één van de meest voorkomende betaalmethoden in Europa. Met SEPA banktransfer (ook wel SEPA overboeking, SEPA overschrijving of SEPA credit transfer) kun je heel gemakkelijk betalingen verrichten via een bankoverschrijving, in heel Europa.

MOLLIE BETAALSERVICE

Brandfetch | Mollie Logos & Brand Assets

Alle betalingen verlopen via Mollie, een bedrijf dat internetbetalingen afhandelt voor een groot aantal webshops. Via Mollie kunnen wij een veilige en snelle betaling garanderen. Als Mollie jouw betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij een bericht waarna wij zorgen dat jouw bestelling wordt verwerkt.

Mollie is door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling. Meer informatie over Mollie B.V. is te vinden op de website van Mollie.

CONTACT

Voor vragen over jouw betaling kun je contact opnemen met onze helpdesk.
Per e-mail via info@gpreizen.com

Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op:

  • werkdagen van 09:00 uur – 22:00 uur
  • zaterdag van 10:00 uur – 18:00 uur

GP Reizen
Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
T: +31 (0)20 894 60 40
M: +31 (0)6 3100 30 58
E: info@gpreizen.com
www.gpreizen.com
K.v.k. 67687563
Vat: NL001600061B47