GRAND PRIX VAN VAN SINGAPORE

STAANPLAATSEN – TRIBUNEPLAATSEN
vr 20 september – zo 22 september 2024

F1 Tickets Singapore – Vliegreizen – Hotels

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Singapore

Filters Sort results
Reset Apply
TRIBUNE PLAATSEN
Bay (vr-zo)
Uitverkocht
295,00
Max:
Min: 1
Step: 1
U heeft vanaf tribune Bay werkelijk een adembenemend uitzicht op Marina Bay. Ervaar het angstaanjagende gerommel van F1 auto's die onder je voeten brullen terwijl ze langs de waterkant racen en onder de Bay Grandstand doorrijden. Geniet tevens na de race van het prachtige vuurwerk. Er is een breed scala aan eten, drinken en entertainment bij de tribune. U heeft toegang tot Zone 3 en Zone 4. Er is geen kinderkorting!
Connaught (vr-zo)
Uitverkocht
545,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Geniet vanaf deze tribune van een prachtig uitzicht van dichtbij op de auto's terwijl ze over de prominente Esplanade-brug racen. Op slechts een korte loopafstand van de tribune kunnen gasten genieten van de nachtelijke geweldige entertainmentvoorstellingen in de Padang Stage en Downtown. U heeft toegang tot Zone 4. Er is geen kinderkorting!
Combi Arrangement Padang (vr-zo)
Uitverkocht
790,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Om optimaal te genieten van het beste dat het Marina Bay Street Circuit u te bieden heeft, kunnen toeschouwers kiezen voor het Combinatiepakket dat de flexibiliteit biedt om op elk van de drie dagen verschillende delen van het stratencircuit te verkennen. Padang Combination geeft u de kans om alle actie te bekijken vanaf de Stamford Grandstand op vrijdag, Pit Grandstand  op zaterdag en de Padang Grandstand op zondag. Houd u er s.v.p. rekening mee dat elke tribune toegang geeft tot verschillende zones gedurende de drie dagen. Er is geen kindkorting!  
Padang (vr-zo)
Uitverkocht
545,00
Max:
Min: 1
Step: 1
U heeft vanaf deze tribune een fantastisch uitzicht op de beruchte Singapore Sling (bocht 10)! U zit achter de Padang Stage waar elke dag na afloop van het programma de concerten zullen plaatsvinden. U heeft toegang tot Zone 4.Er is geen kinderkorting!
Premier Walkabout (vr-zo)
Uitverkocht
560,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Premier Walkabout tickets geven u toegang tot verschillende punten rond het circuit, zodat u zich vrij kunt bewegen en de Formule 1 vanuit elke mogelijke hoek kunt bekijken. Algemene toegang tickets.
Combinatie Arrangement Pit (vr-zo)
Uitverkocht
1.047,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Package Pit biedt een vrijdagticket voor de Padang-tribune, een zaterdagticket om de kwalificatiesessie vanaf de Stamford-tribune te bekijken en een Pit-ticket voor de race van zondag.  
Combipakket Z1 Walkabout (vr-zo)
Uitverkocht
790,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Dit ticket biedt elke dag uitzicht vanaf een andere locatie zodat u vanuit verschillende perspectieven van de race kunt genieten. Dit combiticket omvat: Vr: Pit Tribune, Zat: Pit Tribune en Zon: Premier Walkabout.
Pit Grandstand (vr-zo)
Uitverkocht
1.065,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Vanaf de hoofdtribune heeft u een schitterend uitzicht op de startgrid of finishlijn. U bent tevens getuige van het spectaculaire vuurwerk aan het einde van de race. U heeft toegang tot Zone 1, Zone 2, Zone 3 en Zone 4. Kinderkorting is t/m 16 jaar!
Super Pit Grandstand (vr-zo)
Uitverkocht
1.748,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Super Pit Tribune bevindt zich op de hogere rijen van de Pit Tribune, recht tegenover de teamgarages. Als formule 1 fan heeft u een volledig panoramisch uitzicht op de Pit Straight en een uitstekende positie op de startgrid en de finishlijn. Dit is ook beste plek om het vuurwerk te zien als de winnaar van de Grand Prix van Singapore de finishlijn passeert.
Turn 1 (vr-zo)
Uitverkocht
1.095,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Een cruciaal punt (bocht 1 Sheares) waar pure manoeuvres en precisievaardigheden van groot belang zijn. In 2017 zat de Red Bull van Max Verstappen gevangen tussen de Ferrari's van Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen, waardoor Max en Räikkönen meteen uitvielen. U heeft toegang tot Zone 1, Zone 2, Zone 3 en Zone 4. Er is geen kinderkorting!
Turn 2 (vr-zo)
Uitverkocht
1.095,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De tribune van bocht 2 (Turn 2) biedt een panoramisch uitzicht op de eerste drie bochten van de baan en van de auto's die de Pit Lane verlaten. Laat je verrassen door de snel rijdende auto's die recht op je af stormen. In 2019 waren de fans getuige van de botsing tussen Daniil Kvyat van Toro Rosso en Kimi Räikkönen van Alfa Romeo, wat resulteerde in de inzet van de derde en laatste Safety Car van de race. U heeft toegang tot Zone 1, Zone 2, Zone 3 en Zone 4. Er is geen kinderkorting!

Geselecteerde tickets

Programma

Grand Prix van Singapore
vr 20 – zo 22 september 2024
Sessie Dag Tijdstip (NL tijd)
Training 1 Vrijdag 11:00 – 12:00
Training 2 Vrijdag 14:30 – 15:30
Training 3 Zaterdag 12:00 – 13:00
Kwalificatie Zaterdag 15:00 – 16:00
Race Zondag 14:00 – 16:00

* Tijden op basis van voorgaande editie. Sessietijden voor 2024 nog nader te bepalen.

Circuitinformatie Formule 1 Singapore

De Grand Prix van Singapore wordt verreden op het Marina Bay stratencircuit. Het circuit van Singapore staat vooral bekend om de vele langzame, haakse bochten afgewisseld met een paar rechte stukken. De baan is hierdoor erg zwaar voor de coureurs en voor de bolides. De remmen krijgen het hier zwaar te verduren dankzij de vele harde remzones. Misschien is deze Grand Prix voor de coureurs de zwaarste van het seizoen. Wat erg bijzonder is aan deze Grand Prix, is dat hij aan het begin van de avond gereden wordt. De race vindt dus in het donker plaats! Dit is dus een hele bijzondere race om bij te zijn!

De lage gemiddelde snelheid op dit circuit zorgt ervoor dat de Grand Prix vaak zo’n twee uren duurt. Daarnaast eisen ook de hoge temperaturen en de hoge luchtvochtigheid het maximale van de coureurs. Bezoek deze Grand Prix om te kijken wie de sterkste is in Singapore.

Als tip noemen wij de Stamfordtribune. Deze ligt dicht bij ons hotel en geeft een redelijk uitzicht op een stuk van dit stratencircuit.