GRAND PRIX VAN OOSTENRIJK

STAANPLAATSEN – TRIBUNEPLAATSEN – CAMPING PLAATSEN
vr 27 juni – zo 29 juni 2025

Formule 1 Tickets Oostenrijk 2025

“Ervaar de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2025 op de iconische Red Bull Ring in Spielberg! Koop nu je F1-tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk en mis dit sensationele race-evenement niet.

Bewonder Max Verstappen op zijn thuisbaan en geniet van het raceweekend vol snelheid en actie. Voor degenen die willen kamperen bieden we Camping Blauw, Rood en Camping Oranje-opties voor een luxe race-ervaring.

F1 Camping Oostenrijk 2025

Minimum verblijf: 3 nachten

Laatste aankomstdag: vrijdag 27 juni (beperkt op zaterdag 28 juni – vertragingen zijn te verwachten).
Kinderen: t/m 14 jaar gratis
De overnachtingsbelasting (€ 2,00 per persoon per nacht) is bij de prijs inbegrepen.

Douche- en toiletvoorzieningen, grotendeels voorzien van elektriciteit (elektriciteit is bij de staanplaatsprijs inbegrepen).
Gebruik geen elektrische kook- en verwarmingstoestellen.
Barbecueën is toegestaan ​​in geschikte apparaten met houtskool en gas (geen open vuur!).

Standplaatsomschrijving

* Plaats voor 1 auto + plaats voor 1 tent of
* Plaats voor 1 auto + plaats voor 1 caravan of
* Plaats voor 1 camper
* Staanplaatsgrootte: 30m2, niet verkaveld
* Campers vanaf een lengte groter dan 7 meter hebben 2 staanplaatsen nodig!

Filters Sort results
Reset Apply
STAANPLAATSEN
160,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De staanplaatsen bovenaan op de heuvel in Oostenrijk bieden een fantastisch panoramisch zicht. Zorg ervoor dat je de race vanaf bocht 2 bekijkt, waar je de auto's van dichtbij kunt zien. Er is ook goed zicht aan de buitenkant van bocht 3. Dichter bij het rechte stuk van start/finish is er ook uitstekend zicht op de ingang van bocht 8 waar u de auto's op de limiet ziet rijden. De buitenkant van de laatste bocht (bocht 9) is ook een geweldige plek om de actie te bekijken. Er is gratis toegang voor kinderen van 14 jaar en jonger op alle tribunes en op de staanplaatsen, wel dient u voor het kind een toegangskaart te reserveren. Houd u er s.v.p. tevens rekening mee dat kinderen alleen het circuit onder begeleiding van een volwassene het circuit mogen betreden.  
10,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Kinderkorting tot en met 14 jaar. De staanplaatsen bovenaan op de heuvel in Oostenrijk bieden een fantastisch panoramisch zicht. Zorg ervoor dat je de race vanaf bocht 2 bekijkt, waar je de auto's van dichtbij kunt zien. Er is ook goed zicht aan de buitenkant van bocht 3. Dichter bij het rechte stuk van start/finish is er ook uitstekend zicht op de ingang van bocht 8 waar u de auto's op de limiet ziet rijden. De buitenkant van de laatste bocht (bocht 9) is ook een geweldige plek om de actie te bekijken. Er is gratis toegang voor kinderen van 14 jaar en jonger op alle tribunes en op de staanplaatsen, wel dient u voor het kind een toegangskaart te reserveren. Houd u er s.v.p. tevens rekening mee dat kinderen alleen het circuit onder begeleiding van een volwassene het circuit mogen betreden.
Filters Sort results
Reset Apply
RED BULL TRIBUNE WEEKEND
Red Bull LMN (vr-zo)
OP AANVRAAG
295,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull-tribune LMN is een van de meest populaire tribunes op het Red Bull Ring-circuit in Oostenrijk, waar de Grand Prix van Oostenrijk wordt gehouden. Deze tribune biedt een spectaculair uitzicht op een groot deel van het circuit, inclusief het rechte stuk waar de auto's hoge snelheden halen en een aantal bochten waar de coureurs snelheid moeten verminderen. De tribune is genoemd naar de drie bochten waar het uitzicht op heeft: de Linkskurve, de Mühlbacher Schikane en de Niki Lauda-kurve. De tribune heeft een capaciteit van ongeveer 6.500 toeschouwers en biedt zitplaatsen op drie niveaus. Het heeft ook een groot scherm waarop de toeschouwers de race en de live timing kunnen volgen. De Red Bull-tribune LMN staat bekend om zijn geweldige sfeer en de passie van de fans die hier samenkomen om hun favoriete coureurs aan te moedigen. Het is een must-see voor racefans die de Grand Prix van Oostenrijk bijwonen en biedt een unieke race-ervaring met een geweldig uitzicht en geweldige sfeer. Naast de geweldige race-ervaring biedt de Red Bull-tribune LMN ook toegang tot een aantal exclusieve extra's. Dit omvat toegang tot de Red Bull Energy Station, waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken en kunt ontspannen in een comfortabele omgeving. Er is ook een speciale Fanzone waar je Red Bull-merchandise kunt kopen en de coureurs van dichtbij kunt zien tijdens de handtekeningensessies. Kortom, als je een racefan bent en de Grand Prix van Oostenrijk bijwoont, is de Red Bull-tribune LMN een geweldige plek om te zijn. Met een panoramisch uitzicht over het hele circuit., geweldige sfeer en toegang tot exclusieve extra's, is het een ervaring die je niet snel zult vergeten.        
Red Bull A (vr-zo)
660,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull Tribune bevindt zich direct na de eerste bocht en loopt langs de baan omhoog richting de Remus Curve en het Schönberg-gebied. De eerste twee sectoren A/B van deze tribune zijn fantastische plekken om de actie rond bocht 1 en de daaropvolgende acceleratie bergopwaarts naar bocht 2 te bekijken. Vanaf daar is zowel de start als de uitgang van de pits te zien. Het is een van de beste plaatsen waar de meeste actie plaatsvindt. Geniet van een uniek panoramisch uitzicht over de hele ring.
Red Bull B (vr-zo)
530,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull Tribune bevindt zich direct na de eerste bocht en loopt langs de baan omhoog richting de Remus Curve en het Schönberg-gebied. De eerste twee sectoren A/B van deze tribune zijn fantastische plekken om de actie rond bocht 1 en de daaropvolgende acceleratie bergopwaarts naar bocht 2 te bekijken. Vanaf daar is zowel de start als de uitgang van de pits te zien. Het is waarschijnlijk een van de plaatsen waar de meeste actie plaatsvindt. Geniet van een uniek panoramisch uitzicht over de hele ring.
Red Bull C/D/E (vr-zo)
OP AANVRAAG
398,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull-tribune bevindt zich direct na de eerste bocht en loopt langs de route bergopwaarts richting de Remusbocht en het Schönberg gebied. Sectoren C / D / E van deze tribune zijn fantastische plekken om de Formule 1-auto's bergopwaarts te zien accelereren naar bocht 2. De uitgang van de pit is vanaf daar te zien. Het is waarschijnlijk een van de plaatsen waar de meeste actie plaatsvindt. Geniet van een uniek panoramisch uitzicht over de hele ring.
Red Bull F/G/H/I (vr-zo)
OP AANVRAAG
345,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull-tribune bevindt zich direct na de eerste bocht en loopt langs de route bergopwaarts richting de Remusbocht en het Schönberg gebied. Sectoren F / G / H / I van deze tribune zijn fantastische plekken om de Formule 1-auto's bergopwaarts te zien accelereren naar bocht 2. De uitgang van de pit is vanaf daar te zien. Het is waarschijnlijk een van de plaatsen waar de meeste actie plaatsvindt. Geniet van een uniek panoramisch uitzicht over de hele ring.
Red Bull J/K (vr-zo)
OP AANVRAAG
445,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De Red Bull-tribune bevindt zich direct na de eerste bocht en loopt langs de route bergopwaarts richting de Remusbocht en het Schönberg gebied. Sectoren J / K van deze tribune zijn fantastische plekken om de voertuigen bergopwaarts te zien accelereren naar bocht 2. Ook de pituitgang is te bezichtigen en u kunt genieten van een uniek uitzicht over het gehele ringgebied.
Filters Sort results
Reset Apply
START-FINISH TRIBUNE WEEKEND
Start-Finish Tribune (vr-zo)
630,00
Max:
Min: 1
Step: 1
De moderne start-finish-tribune, met een futuristisch design, lijkt op de achtervleugel van een Formule 1-auto en bevindt zich tegenover de pitlane op het rechte stuk start/finish. De tribuneplaatsen bieden een uitstekend zicht op het rechte stuk start/finish en de pitlane en u kunt er zeker van zijn dat u geen cruciaal moment van de race zult missen: van de voorbereidingen voor de start tot de prijsuitreiking. Er is ook zicht op de finishhoek, bocht 9, en de Castrol Edge, bocht 1.
Start/Finish Grandstand (zondag)
590,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Deze stijlvolle tribune, een futuristisch ontwerp van een Formule 1-achtervleugel, bevindt zich recht tegenover de pitstraat en biedt een fantastisch uitzicht op de pitstraat en start/finish direct. Dit is een geweldige plek om de voorbereidingen voor de start van de race en de start van de race te bekijken. Vanaf deze tribune heb je goed zicht op de garages, start evenals de voorbereidingen voor de race. Er is gratis toegang voor kinderen van 14 jaar en jonger op alle tribunes, wel dient u voor het kind een toegangskaart te reserveren. Houd u er s.v.p. tevens rekening mee dat kinderen alleen het circuit onder begeleiding van een volwassene het circuit mogen betreden.
Filters Sort results
Reset Apply
3 CORNER GRANDSTAND WEEKEND
3 Corner Hopping Gold (vr-zo)
660,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Deze aanbieding is een geweldige mix van drie verschillende tribunes voor het weekend. Zondag Red Bull tribune A, zaterdag Red Bull tribune H, vrijdag start-finish tribune. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden op de respectievelijke tribune.
3 Corner Hopping Platin (vr-zo)
660,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Deze aanbieding is een geweldige mix van drie verschillende tribunes voor het weekend. Zondag start-finish tribune, zaterdag Red Bull tribune A, vrijdag Red Bull H. Een uitgebreide beschrijving vindt u bij de betreffende tribune.
Filters Sort results
Reset Apply
CAMPING BLAUW F1
349,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
349,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
420,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
496,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
415,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
415,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
492,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
565,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
479,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
478,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
559,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
640,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
539,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
539,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
620,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
705,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Blue is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 56" N 14#176 45 15" O
Filters Sort results
Reset Apply
CAMPING ORANJE F1
Camping Oranje, 2 Personen, 3 Nachten (do-zo)
360,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O   
Camping Oranje, 2 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
360,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 2 Personen, 4 Nachten (do-ma)
435,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 2 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
510,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 3 Personen, 3 Nachten (do-zo)
420,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 3 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
420,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 3 Personen, 4 Nachten (do-ma)
500,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 3 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
575,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 4 Personen, 3 Nachten (do-zo)
475,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 4 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
475,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 4 Personen, 4 Nachten (do-ma)
560,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 4 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
640,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 5 Personen, 3 Nachten (do-zo)
530,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 5 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
530,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 5 Personen, 4 Nachten (do-ma)
610,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Oranje, 5 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
695,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Orange is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Filters Sort results
Reset Apply
CAMPING PINK F1
Camping Pink, 2 Personen, 4 Nachten (do-ma)
533,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 2 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
715,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 3 Personen, 4 Nachten (do-ma)
619,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 3 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
719,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 4 Personen, 4 Nachten (do-ma)
720,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 4 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
850,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 5 Personen, 4 Nachten (do-ma)
810,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Camping Pink, 5 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
949,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Pink is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar). Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 13 23" N 14#176 47 42" O 
Filters Sort results
Reset Apply
CAMPING ROOD F1
Camping Rood, 2 Personen, 3 Nachten (do-zo)
358,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 2 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
358,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 2 Personen, 4 Nachten (do-ma)
429,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 2 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
499,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood MAXI, 2 Personen, 3 Nachten (do-zo)
462,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 2 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
462,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 2 Personen, 4 Nachten (do-ma)
549,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 2 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
644,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood, 3 Personen, 3 Nachten (do-zo)
425,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 3 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
425,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 3 Personen, 4 Nachten (do-ma)
520,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 3 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
564,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood MAXI, 3 Personen, 3 Nachten (do-zo)
530,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 3 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
532,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 3 Personen, 4 Nachten (do-ma)
636,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 3 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
736,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood, 4 Personen, 3 Nachten (do-zo)
482,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 4 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
480,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 4 Personen, 4 Nachten (do-ma)
560,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood, 4 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
630,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Camping Red is inclusief douche en toilet (elektriciteit is beperkt beschikbaar).Een campingplaats is inclusief een parkeerplaats voor één auto naast uw tent/caravan. Kinderen t/m 14 jaar verblijven gratis op de camping.  GPS: 47° 12 60" N 14#176 45 43" O 
Camping Rood MAXI, 4 Personen, 3 Nachten (do-zo)
610,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 4 Personen, 3 Nachten (vr-ma)
610,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 4 Personen, 4 Nachten (do-ma)
705,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.
Camping Rood MAXI, 4 Personen, 5 Nachten (wo-ma)
810,00
Max:
Min: 1
Step: 1
Douche en toilet faciliteiten, waarvan de meeste voorzien zijn van elektriciteit (elektriciteit is inbegrepen). Campers langer dan 7 meter hebben een MAXI plaats nodig. 1 Campingplaats is voor 1 camper van meer dan 7 meter of 1 auto met caravan totaal 50m2 Kinderen tot en met 13 jaar hebben vrij toegang.

Gegevens Circuit

Een speciaal kenmerk van de Red Bull Ring zijn de hoogteverschillen en het unieke uitzicht op de baan die ze mogelijk maken.

Naam van het circuit: Red Bull Ring
Lengte baan: 4.318 km
Aantal hoeken: 10
Hoogte: 677 m boven zeeniveau
Hoogteverschil: 65 m
Maximale helling: 12 %
Maximale daling: 9,3 %
Spoorbreedte: 12-13 m
Aantal ronden: 71
Totale afstand: 306.58 km
Ronderecord: 1:05.619 Carlos Sainz (2020)
Eerste Grand Prix: 1970

Circuitinformatie Spielberg

Alle tribunes op de Red Bull Ring hebben genummerde stoelen en zicht op een TV-scherm!

Tribune Red Bull A

Is onze gouden tip! Vanaf deze tribune heeft u 90% (inclusief rechte stuk en uitgang pit) van de baan in zicht. Voor de grandstand staat een groot TV-scherm.

Start-Finish Tribune

De hoofdtribune op de Red Bull Ring vormt bijna de gehele lengte van het rechte stuk start-finish. Een prachtige tribune waar je van de sfeer kunt genieten voor de race. Zicht houden op de pitstops en een van de drie DRS-zones.

Red Bull Tribune (F/G/H):

Vanaf de Red Bull Tribune heb je goed zicht op de Grand Prix van Oostenrijk, je hebt goed ​zicht op de exit van de pitstraat én de eerste bocht. De coureurs zullen op volle snelheid aan komen rijden, flink afremmen en proberen zichzelf de perfecte weg door de eerste bocht te manoeuvreren.

Tribune T10

Is de tribune die op het circuit in de laatste bocht staat en geeft je goed zicht op bocht 9 en 10. Vanaf deze tribune zie je heel goed welke coureur de pitstraat binnen rijdt voor een set nieuwe banden, of misschien wel een nieuwe voorvleugel indien er een ongelukje is geweest op het circuit. De tribune beschikt over genummerde zitplaatsen en is makkelijk aan te lopen vanaf de hoofdingang, door deze locatie is er een ruime keuze aan eet- en drinkgelegenheden.

Steiermark (Zuid-West) Tribune

De Steiermark-tribune grenst aan bocht 1. Aan het einde van het rechte stuk start-finish draaien de auto’s voor de eerste bocht en krijg je een geweldig beeld van de coureurs die naar bocht 2 en 3 rijden. Bocht 1 is ook de plaats waar in de eerste ronde waarschijnlijk de meeste touches zullen plaatsvinden. De pit-uitgang is voor deze tribune, zodat je de allerbelangrijkste onder/over-cut strategieën in de gaten kunnen houden.

Staanplaatsen

Staanplaatsen op de Red Bull Ring is een geweldige manier om de sfeer van de Oostenrijkse Grand Prix op te snuiven. De belangrijkste algemene toegangszone is langs de verhoogde grasberm aan de buitenkant van het circuit. Dit is waar de auto’s hun topsnelheid bereiken en vol actie is. Bocht 3 is vaak het toneel van de meest controversiële momenten van de race, waaronder de winnende inhaalactie van Max Verstappen in 2019.

Camping Blauw

Camping Blauw is gelegen aan de kant van de Red Bull Tribunes en is op loopafstand van de Red Bull ring. Camping Blauw bevindt zich in de buurt waar de entertainment door het circuit wordt verzorgd. Heeft u kaartjes voor de Red Bull Tribune of de Tribune T3, dan is Camping Blauw de beste keuze.

Kinderkaarten

Kinderen van 14 jaar en jonger hebben toegang tot het circuit onder begeleiding van een betalende volwassene. Houd er rekening mee dat alle kinderen een kaartje nodig hebben om het circuit te betreden en een kaartje moet worden gekocht.